| t33nag3r a întrebat:

Buna am si eu 2 papagali frumosi frumosi:X dar nu asculta deloccrying cand ii tin in mana ma musca si se zbat sa zboare. nu stiti ce as putea sa fac sa ii dresez?

Răspuns Câştigător
| Andromedda a răspuns:

Daca sunt 2 papagali(pereche)e mai greu sa ii dresezi. Pune-ti niste manusi(pentru ca ziceai ca te musca) si taie-le varfurile penelor de la aripi. Lasa-le usita de la colivie deschisa si lasa-i sa iasa. Vei vedea ca se vor plimba dupa un timp pe langa si se vor urca pe cusca. Iar ca sa se obisnuiasca cu tine si sa vada ca nu ii faci rau lasa-i flamanzi un timp si cand crezi ca au flamanzit destul ia niste mancare de papagali, pune-ti mana cu mancare in cusca si stai un timp cu mana acolo. Fara sa aiba de ales se vor duce la mana ta si vor manca. Incearca sa faci asta de mai multe ori pana se vor obisnui.
Eu asa am facut cu papagalul meu dar nu stiu cum va fi la tine daca ai pereche. Oricum incearca.

Sper ca te-am ajutat.happy

6 răspunsuri:
| Leea1234 a răspuns:

Sa-i drezezi!
ai rabdare, ofera-le dragoste si mai ales libertate, vorbeste cu ei foarte mult, si cu timpul ei se vor domestici!
e chestiune de timp

| Lora_6439 a răspuns:

Tebuie sa ai multa rabdare si sa le arati ca pot avea incredere in tine (nu-i mai lua cu forta daca nu vor sa stea). NU FACE PROSTIA SA LE TAI ARIPILE! Nu-i poti obliga asa sa se apropie de tine daca ei nu vor. Mai ales ca asta este ca si cand ti-ar taia tie cineva picioarele. Chestia asta poate sa-i streseze atata de tare, incat pot muri. Gandeste-te si la ei, nu numai la tine. Incearca sa iti pui o carpa pe mana, sa bagi mana la ei in colivie si sa ii lasi sa muste din carpa. Cu timpul, iti vei descoperi mana din ce in ce mai mult. Si nu face miscari bruste langa ei si vorbeste-le calm si frumos! Va fi mai greu pentru ca daca sunt 2 se vor apropia unul de celalalt, si nu vor cauta atata afectiune la tine. Cu timpul se vor obisnui oricum. Ai grija de ei!

| JeSa a răspuns:

Buna! vb. cu parintii c-a ei sa se consulte cu medicul veterinar. Pa, pa!

| -TattO- a răspuns:

Cat de multa berehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Să le dai drumul, nu e păcat să îi ţii închişi între gratii? tu nu ai face la fel?

Răspuns utilizator avertizat