Pai nu stiu am avut si eu perusi, poti sa-i bandajezi piciorul cu ceva mic de marimea piciorul ei ca sa nu mai poate sa ajunga ciocul la piele apoi las`o cateva zile ca isi va reveni incetul cu incetul. Dar cu piciorul paralizat verifica daca nu ii s`a rupt vreun osicior sau daca piciorul e mai rece decat celalalt. Daca e mai rece decat celalalt s`ar putea sa moara, nu stiu sigur iar daca simti si crezi ca e ceva neregula inseamna ca sa`au jucat ei impreuna pe acolo si din greseala a cazut gresit Aceste sunt toate informatiiile pe care ti le pot da
Pai du-te cu ea la alt veterinar si explica-i ce face, adica ce gesturi are.Nu are cum sa nu aiba nimic. Ceva are saracuta.
Mult succes:*
P. S.aca esti din constanta iti sugerez sa te duci la Cabinetu Veterinar Goofy! :*
Sall ma poate ajuta si pe mine cineva cu un raspuns va rog : am un perusi de vreo 4 ani. Iar aseara am observat ceva la el dupa ce s-a lovit prin colivie nu isi misca deloc picioru stang merge doar cu dreptu iar stangu e ca o gelatina ce pot sa ii fac stie cineva? Va rog mult daca stiti ziceti`mi si mie va rog mult:X.
anonim_4396 întreabă:
Ane758 întreabă: