Belzebut, Seth, Aamon, Abaddon, Baal, Chupacabra, Leviathan, Lucifer. Doar astea imi vin momentan, dar mai pot sa-ti dau si altele
Shin.
Belzebut, Seth, Aamon, Abaddon, Baal, Chupacabra, Leviathan, Lucifer. Doar astea imi vin momentan, dar mai pot sa-ti dau si altele
Shin.
Ce caine este? daca este un staffy sau un amstaff nu cred ca i-ar sta bine cu numele de flufy. I-ar sta bine cu un Paco daca este baiat. Dai conan daca este un caine mai musculos sau hercules. Enzo iar un nume frumos. Incearca aici http://www.catei-de-vanzare.ro/articole/Nume-de-caini-10.html
Deci eu am auzit o tipa odata strigandu'si "latratura" ca Pepsy m'a amuzat
pe catzeaua mea o cheama Rona (mi-a placut mult.si cred ca i se potriveste... e rottweileritza)...sau Linda( am avut o lupoaica)
daca e caine...Rocky, Ares, Max, Rex, Arlechino, Piciu(daca e mic ),
o colega avea un caine pechinez pe nume Pancho
Matusha mea are un husky pe nume Maya
Dodo, Cala, Igor, Zdreantza , Bombonica (serios e nume), Scuby sau Scooby tot aia, Richidutza( nume dat de bunicamea unuia din zecii de caini pe care i'am avut de'alungul timpului.), Misha,
o alta catzelusa de prin preajma este agent secret sub numele de cod: Mitzushca (presp ca rusesc)
sa dam si nume traznite?
incearca Ketchup Gogoshica, Shervetzel ))))))))))) sigur or sa atraga privirile hahaha
Daca este fata Ciquita, maya, zuzuca, karmita, deea, daca este baietel: mishu, gipsi, felix
Addison
Aldan
Alfred
Alicia
Alvin
Arwen
rwen
Aster
Audrey
Baby
Barney
Barr