Cei mai buni si devotati caini,pentru o casa la tara,sunt maidanezii.un caine luat de pe strada,va fi atat de fericit ca l-ai adoptat, ca nu te va parasi, nici macar atunci cand vei vrea tu sa-l gonesti(sper sa nu se intample asta).
Buna
Eu cred ca un rotwailer ar fi foarte perfect dar ar trebui sa il vizitati pentru a nu se dezobisnui de voi
Pa, pa sper ca am fost de folos:*
Un Boxer ar merge (am si eu unul)sau un ciobanesc german (si de asta am), carpatin etc.
Bafta!
Eu mi-am dorit toata viata un St.Bernard e foarte dragut.dar cred ca are nevoie de multa dragoste. nu stiu daca ar putea rezista in lipsa voastra.
Iti eu frate cel mai bun ar fi un labrador...si e si devotat stapanului, destept deci...
Ciobanesc elvetian alb, sunt inteligenti si daca se obisnuieste de mic cu voi, simte ca face parte din familie si stie sa apere teritoriul lui (al vostru), si latra persoanele necunoscute sau care i se par 'dubioase', isi da seama cand greseste ceva si se bucura cand va vede cel putin asa face al meu dar depinde de caracterul fiecarui caine. succes