Eu iti zic ca cel mai bun catel de lupta e Cane Corso, poate sfasia un om fara nici o greutate, dar este foarte pericolos, tot odata desptept, chiar daca este considerat de mine cel mai bun catel de lupta, nu ti l-as recomanda pentru ca daca el simte ca esti in pericol incepe sa atace, si pericolul poate fi fals, si sa omoare un om, care poate este chiar postasul, prietenul tau etc. Eu iti recomand un Rottwller, nu este atat de periulos sau cel mai potrivit Cobasescul German, care stie sa atace din instinct( majoritatea) fara a fi fatal. Dar daca esti specializat in dresaj de caini, poti sa iti iei un Cane Corso, daca nu, eu nu ti-as recomanda, este un caine care are nevoie de un stapan dominant, chiar daca esti ferm cu el nu ajunge, trebuie sa fi dresor pentru aceasta rasa foarte periculoasa, dar si foarte iubitoare si protectoare cu familia sa.
Bună! Vrei un câine pentru fițe sau chiar pentru pază? Dacă vrei cu adevărat pentru pază, fă-le un bine la doi căței de pe stradă. Îți vor fi credincioși până la moarte și te vor iubi mult. În plus, sunt mai rezistenți la frig și mai puțin pretențioși la mâncare, comparativ cu câinii de rasă. Dacă vrei, uită-te la cățelele noastre (femelele sunt mai deștepte și mai iuți decât masculii). http://zinnaida.ro/2012/11/07/joaca-kory-si-bella-8-fmt75/
Iti recomand daca ai un buget bun sa-ti iei Amstaff si Rotweiller daca nu doar Rotweiller sunt buni de paza la fel si Pittbullul
Eu zic rotweiler sau pitbull dar as opta pe rotweiler find creat pentru paza si pitbulul dar el e mai mult pentru lupte dar si un paznic foarte bun
Sall!
Bafta!
Ciobanesc German e bun.
Iti recomand sa cumperi si sa-l dai pe 4-6 luni sa-l dreseze.
Rotweiler cei mai mari: Ciobanesc german Marele danez Mastiff american Saint bernard Leonberger Caine de pirinei flocosi: Ogar afgan Ogar rusesc matasos spitz: Chow chow Akita inu caini de paza: Doberman Mastiff tibetan Bulldog american Bullmastiff Pit bull terrier Ciobanesc anatolian buni vanatori: Cainele cu gura neagra Golden retriever Mudhol Chippiparai Copoiul coon negru si cafeniu caini inteligenti: Labrador retriever Ciobanesc de shetland Border collie caini domestici: Dalmatian.
Abdul_Geaner_1998 întreabă: