| reppo2009 a întrebat:

Am si eu o intrebare.
Am o pereche de perusi de aprox 1 an. Totul era bine pana acum dar astazi unul dintre ei s-a comportat ciudat. Nu prea mananca, nu mai canta, sta singurel intr-un colt si am obs ca sufla putin cam greu. Ce ar putea avea?straight face

Răspuns Câştigător
| SupradozaDeViseXD a răspuns:

Poate are o infectie. Am patit si eu chestia asta o data, toate erau bune si frumoase pana intr-o zi cand unul din perusii mei nu mai manca, nu mai canta, pur si simplu statea abatut intr-un colt, iar cand l-am dus la veterinar am aflat ca are o infectie, insa din pacate am fost prea tarziu la veterinar si nu a mai putut fi slavat...
De asta va spun mereu sa va duceti animalele la veterinar imediat ce observati ca ceva nu e bine, pentru ca degeaba postati aici ca noi nu avem cum sa va spunem de ce nu mananca sau mai stiu eu ce, veterinarul e singurul om care va poate ajuta in situatiile astea.
Asa ca du-te cu el la veterinar, sper sa ai noroc si sa treaca cu bine si peste ziua de maine succes happy

3 răspunsuri:
| MrEvil89 a răspuns:

Poate avea o problema pulmonara, ce am dedus din ce mi-ai descris, sau pistacoza dar trebuie sa aiba diaree, penajul zburlit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dul la un veterinar, poate avea o problema pulmonara

| KinderBeeeib a răspuns:

E o mica problema sau poate are o zi proasta daca crezi ca se agraveaza uita-te pe net si documenteaza-te sau du-l\du-o la veterinar ca sa nu mai grabesti lucrurile.Sunt sanse sa aiba o infectie sau daca e fata sa aiba un ou smug cine stie?

Sper ca te-am ajutat. Funda?