| Gicaru_Gabriel_ a întrebat:

Bună, am si eu o întrebare, am primit un bishon cadou si are un an jumate si nu are nici un vaccin făcut, se mai pot face vaccinurile? Mulțumesc de eventualele răspunsuri

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca se pot face, la orice veterinar iti convine tie sa-l inscrii pe catel, sa-l vaccinezi, sa-i pui micorchip samd.

Verifica totusi cu cel care a avut cainele inaintea ta, ca-i foarte ciudat sa nu fi avut chiar nici un vaccin facut, pana la 1 an jumate...

| TimberWolf a răspuns:

Da, se pot face, si nu-l mai scoate pe afara pana la al treilea vaccin!
Parvoviroza are rata de mortalitate 90% daca o ia sansele sa isi revina sunt mici mai ales daca nu se intervine la timp.
Trebuie sa fi cel putin idiot sa ti un catel nevaccinat, nu mai luati caini de la toti idiotii!
Catelul pe care l-am adoptat eu este tot bichon, are 4 luni si nu avea nici un vaccin facut cand l-am luat. L-a avut o familie de dereglati care il luasera pentru fisa drept jucarie, l-au batut, tinut pe scara blocului, si in final dat afara din bloc si dus la tomberoane, dupa care am intervenit si l-am luat acasa.

| medicveterinarbucuresti a răspuns:

Buna! Da, se fac cel putin 2 polivalente (dhppi-lr si unul dhppi-l) la interval de 14 zile, ulterior ramanand sa il vaccinezi anual. Chiar e recomandat sa il vaccinezi.

https://www.veterinarladomiciliu.ro/schema-vaccinare-caini/