Anuntul pe Facebook l-ai făcut pe un grup din orasul tău, da? Un grup cu câini pierduti...
Și noi avem un grup, care se implică total in găsirea cateilor pierduti, uneori găsesc catei rătăciti si le cauta stapanii. Cazurile sunt aproape 95% rezolvate. Se postează, se distribuie si se găseste...
E trist că s-a pierdut. Pune și afișe cu poza lui, incearca să-l descrii, poate că are un semn distinctiv. Și, din păcate, trebuie să spui că oferi recompensă, altfel putini se vor implica să iti vina in ajutor. Iubitorii de animale de pe grupurile Facebook din orasul tau, vor încerca să te ajute, fiindcă multi dintre ei lucrează in asociatii nonprofit.
Îți doresc să ți se întoarcă acasă cățelul!
PS: Doamne fereste, in caz ca nu e de găsit, caută-l și la adăpostul de câini, fiindcă hingherii circulă zilnic. Și acolo, va fi ucis după câteva zile.
L am pus pe un grup din orașul meu.dar îmi este frica dacă cineva l ar fi furat..nu as mai putea face cam nimic pentru ca l am cautat pe toate străzile câteva ore și nimic.
Un caine poate parcurge km intregi intr-o noapte. Si cineva din orasul meu a pierdut un catel si l-a găsit la 12 km de oras, cu ajutorul cuiva. Exista si posibilitatea să fi fost găsit de cineva, de aceea ti-am spus, să precizezi in afisele lipite pe stâlpii din oras, ca oferi recompensă. Oamenii, stii cum sunt...
Trebuie să fie prin apropiere daca s-a pierdut si cumva vei da de el.Dar daca s-a furat cine stie daca il mai găsești.
Și eu am avut o cățelușa si era micuță, o țineam in casa si ieșeam zilnic cu ea prin curte.Am lăsat-o 1 minut nesupravegheata până m-am intors in casa si cineva mi-a luat-o.Am cautat-o mult si imi pierdusem speranta.Fiind mica nu avea cum ajunge prea departe decat daca mi-o luase cineva si asa si fusese. Dupa doua zile cautand-o prin zona am văzut un băiat ce isi duce nepoata pe scuter si mi s-a parut ca mai aveau ceva cu ei, i-am urmarit si i-am văzut cand o lăsase în curtea unei case abandonate.Am fugit sa iau cățelul iar iubitul meu de pe atunci l-a oprit pe băiatul respectiv ce voia să fugă cand dăduse ochi cu noi.Bine macar ca am recuperat-o.
Buna.Ai putea sa faci niste afise cu o poza si un text atasat in care explici problema si oferi un numar de telefon.Le lipesti pe stalpi prin zona unde l-ai pierdut.
Da m-am gândit.dar am luat o si pe varianta ca cineva a furat o.
Roaga-te sa-l fi "furat" cineva.Asa macar stii ca e undeva bine si cineva are grija de ea,nu pe strazi unde poate sa moara de frig, de foame sau sa fie atacata de alti caini.
Daca cineva a luat-o, poate daca afla de anuntul tau, ti-o va inapoia.
Nu pune tot raul inainte, poate o sa reusesti sa afli de ea.