La 12 ani ai tai ti-as recomanda un bichon. Ceva micut oricum.
Nu te vad cu un caine lup in lesa sa te traga prin toate partile
Trebuie saºti asumi raspunderea ca o saºl scoti la plimbare inainte sa mergi la scoala.
Deci asta inseamna : vara-iarna, cald - sau frig trebuie sa te trezesti mai repede sa scoti catelul afara!
Nu il poti tine in casa pana la 2-3 cand ajungi tu de la scoala, ca altfel iti va face surprize pe covor
Un caine inseamna o mare responsabilitate, nu doar un prieten al omului.
Nici o pisica nu-i mai prejos, doar ca ea macar are laditza cu nisip acasa. Dar sa stii ca miroase la pisica ladita, oricat de mult ai curat-o, tot se simte ca ai pisica in casa.
Orice animal ai avea, casa miroase altfel.
Dar, cu o igiena corespunzatoare si multa grija, poti sa ai un prieten de nadejde intr-un catel.
Pai cel mai dragut animal de companie mi se pare ca este cainele si pisica!:X Eu le ador! Pai spune-le si tu:Mami/Tati...Ati vrea sa-mi luati si mie un animalut de compaie. Spune-le ca o sa ai tu grijade el si in acelasi timp te vei ocupa si de scoala! Incearca sa ii ajuti mai mult la treburi si daca vor dori sa iti ia sa ii ajuti cu o mica suma de banuti. daca ti se da alocatia:*Sper ca ti am fost de ajutor!
Http://www.tpu.ro/......r-care-au/
In functie de ce animal alegi, pregatesti si strategia de convingere a parintilor. Sau invers, alege in functie de cat de usor pot fi convinsi: daca-ti iei in Betta (vezi rasp.meu), cred ca va fi mult mai usor sa-i convingi decat daca vrei un caine
iulikatha022 întreabă: