| Luuuv a întrebat:

Spuneti-mi metode va rog frumos sa imi conving parintii sa-mi cumpere un catel chihuahua.Am ales aceasta rasa deoarece imi place mult si nu lasa par in casa.Mamei mele nu ii place ca sa aiba vreun animal ca nu ii place parul in casa si imi psune ca unde sa il tinem cand plecam in vacanta? Ce sa faca cainele cand eu sunt la scoala? Pai sa va spun eu plec de acasa la ora 12:30 si mama vine la 3... presupun ca cainele u sta foarte mult singur in casa nu? Deci va rog. Spuneti-mi ce metode sa folosesc ca mama sa imi cumpere un catel chihuahua. Dau fundita.

Răspuns Câştigător
| laptopbun a răspuns:

Poti sa demonstrezi ca esti capabila sa ai grija de el si esti responsabila, sau poti sa pui toata ziua melodia asta http://www.youtube.com/watch?v=bYxv2rpTdg4 data tare la maxim (tortura) :D

Bafta!

5 răspunsuri:
| A4TECHH a răspuns:

Pai arata-i rezultatele scolarehee hee big grin

| asdgfhresry a răspuns:

Fa'te utila in casa, ajut-o la curatsenie si spune-i ca ai fi foarte responsabila si chestii din astea. Eu am 2 caini, printre care unul e pichinez... si sta afara singur fara mine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci.Gandeste-te ca eu am in casa doi dogi. 80 de kilograme fiecare. Te gandesti la ce munca de convingere am fost supusa? primul lucru.Bate apropouri de genu ce frumosi sunt chiuaua, ar fi fain sa am unu, pune un poster in camera...toate treptat nu dintr-o data. Da exemple de prieteni care au un patruped. Apoi pui intrebarea soc:"mama am dreptul de a ava un chiuaua?" raspunsul poate fi "da" atunci e rezolvat ei in cazul in care e "nu" ei bine situatia devine si mai complicata.Lipeste poza pe frigider, si innebuneste-o, adu catei de afara si hraneste-i demonstreaza ca esti responsabila.eu am facut-o si uite: m-am facut cu doi dogi care mananca mai mult decat tot neamu la un loc big grin succes

| asdgfhresry a răspuns:

Sugestie: da-i fundita lui laptopbun. laughing
Si asta pentru ideea geniala cu melodia.

| Luuuv explică:

Mersi mult laptopbun! O sa incerc metoda si o sa pun melodia al maxim laughing mersiwinking P. S. E super melodia love struck o sa ii iau telefonul si o sa ii o pun si in telefon si ca ton cand o suna cineva laughing si la tata la fel