Sunt impotriva. Sunt alte lucruri mai importante de eutanasiat, cum ar fi politicienii (de exemplu). Cainii vagabonzi nu mi-au furat banii din buzunar, si nici nu au nici o vina fiindca sunt vagabonzi.
Sunt impotriva total! Ce v-au facut acei caini nevinovati? Cine e de acord ar trebui sa fie eutanasiat.
Eu sunt de acord. Cainii ataca in fiecare zi oamenii,asa ca de ce sa ii lasam in viata? Sunt si ele fiinte,dar ganditi-va la copii saraci fara casa,din orfelinat, sau la cei bolnavi! Lor trebuie sa le dam atentie, nu caninilor!
Eu? nici nu vr sa aud de asa ceva
Lor le-ar convenii sa-i eutanasiem?
Pana la urma sunt si ei niste suflete.vor si ei niste placeri=]]]
Pana la urma numai cainii sun vagabonzi? sunt si oameni vagabonzi pe aia dc nu`i eutanasiaza? Sunt si javre ( cele mai multe in rom) pe ele dc nu le eutanasiaza?
Auzi stii ce? ti-ai pus intrebarea: dc ataca oamenii zi de zi?
stii ce? iti raspund tot eu
pai dc fata crezi ha?
au motive sa fie asa rai dc cand un copil dobitoc isi bat joc de caini? eu sunt de acord cu cainii daca ei sunt neglijati, chinuiti de oameni?
oamenii dc sa nu fie deglijati si chinuiti de caini?
e vina voastra fratilor din vina voastra au ajuns cainii asa rai
dc mama dracu va doriti un caine si dupa ce va plictisiti de el sa-l dati pe strada ha? si mai spuneti ca va musca zi de zi
Auziti stii ce? va`ti pus intrebarea: dc ataca oamenii zi de zi?
stii ce? iti raspund tot eu
pai dc crezi ha?
au motive sa fie asa rai dc cand un copil dobitoc isi bat joc de caini? eu sunt de acord cu cainii daca ei sunt neglijati, chinuiti de oameni?
oamenii dc sa nu fie deglijati si chinuiti de caini?
e vina voastra fratilor din vina voastra au ajuns cainii asa rai
dc mama dracu va doriti un caine si dupa ce va plictisiti de el sa-l dati pe strada ha? si mai spuneti ca va musca zi de zi