Cred ca stiu raspunsul din moment ce am si eu doi perusi.Acestora le ia mai mult timp sa se acomodeze cu locul nou si cu mancarea noua.Nici ai mei nu au vrut sa manance, nu aveau nici un pic de viata.Acum sunt jucausi.Nu iti face griji! Papagalul tau, dupa ce se va obisnui, va fi energic, te asigur!
Trebuie sa ii cumperi mancare speciala. Du-te la magazinul de unde l-ai cumparat si intreaba daca nu are hrana pentru el. Daca nu are cauta in magazinele de animale. E posibil sa nu ii placa mancarea care i-ai dat-o tu. Funda?
Ii trebuie putin timp sa se acomodeze. Se simt mai bine cand sunt pereche apropo, altfel o sa se plictiseasca.
Nu e nimic adevarat ce au scris mai jos eu am avut 14 perusi dar 4 au murit ca i-a prins mata infine...i-ai niste vitamine si o oginda, fiind singur nu se prea acomodeaza... funda?
Nu trebuie sa iti faci griji deoarece perusul tau nu are nimic. Ii ia mai mult timp sa se acomodeze in noua casa mai ales ca acum este si singur, el fiind obisnuit printre alti perusi. Poti sa il ti intr-o camera unde ai televizor pentru a auzi voci sau undeva unde va poate vedea pe voi si nu e lasat singur. Ar fi foarte bine daca ai putea sa ii mai iei un perus cu care sa se joace, de preferinta femela ca sa nu se bata. Perusii sunt pasari care au nevoie de companie pentru a se juca.
Ana674 întreabă: