Cred ca ar trebui sa te documentezi mai bine despre o rasa. Sa cauti pe net despre un caine care te-ar interesa pe cat mai multe siteuri si sa printezi cat mai multe informatii. Subliniaza-le pe cele importante si la final da-i-le mamei tale. Eu cred ca daca va vedea ca ti-ai dat interesul pentru asta, poate iti va lua un caine. Arata-i ca poti fi responsabila dinainte sa-l cumperi inclusiv prin documentare in ideea ca veti sti la ce va expuneti.
succes!
Mai ai vreau frate sau vreo sora? Daca nu atunci spune-i mamei tale ca te simti singur si ca te simti trist fara cineva alaturi. Spune-i mamei tale ca daca nu vrea un animal care sa las-e par iti poate lua un hamster ceva ( ca il vei ingriji il vei spala etc) Roaga dar inainte fa ceva frumos ia un 10 curata casa etc. Funda:X?
Paiii am incercat tot am plans 2 zile la rand ( bine m-am prefacut dar nu mai conteaza)am luat pana si 10 la mate si ea? ce a facut? mumai ca sa nu imi ia catel mi lauat un laptop.deci sunt disperata.dar nu ma las pana nu imi ia un animal. oricum multumesc mult.
Am uitat sa spun ca nu suporta sa aduc acest subiect in discutie si incepe sa se tipe ca nu e bine, ca lasa par peste tot, ca te scoala la 7 sa te duci cu el la plimbare si chiar nu ii pasa de ce fac nu o sa accepte niciodata asa zicemereu si ma scoate din mintii.
Ane758 întreabă: