| pintexim a întrebat:

am si eu o mica nelamurire; deci sa incep acum aproape 2 luni sau chiar mai mult am avut o catea de rasa Cane Corso, am tinut-o in casa de la sase saptamani pana pe la 10 luni dar facand rautati a vrut sa o dea chiar daca m-am rugat de ea si o consideram pe Cora ca si copilul mea,asa ca am dat-o la tara dupa multe certuri deoarece mama spunea ca va avea grija de ea si acolo si ca va fi libera nu o vor tine legata si nu o va ploa etc toate acestea m-au convins sa o las dar dupa ce am dat-o tot ce mi-a zis ea se intampla exact invers e tinuta in lant,e mai slaba,sta in propriile ei fecale chiar daca bunicul le mai strange,dupa ce am vazut in ce dezastru se afla m-am gandit sa strang bani si sa ii iau tot ce are nevoie numai ca in casa deoarece o vreau inapoi, credeti ca va mai stii care este stapanul ei, va face prostii prin casa exact cum facea cand era mica? Sau va fi mai constiincioasa si se va comporta asa cum trebuie sa se comporte un caine cat de cat mai matur?!

5 răspunsuri:
| pintexim explică:

Scuzati-mi micile greseli, unde nu intelegeti ma intrebati

| DennyPitic a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa ii gasesti un alt camin, unde sa fie ingrijita si iubita... si animalele au suflet.si eu am un catelus pe care tatal meu nu il suporta pentru ca e tare neastamparat, dar am grija de el mereu, doar e puiutul meu nebun

| KaterinaPetrova a răspuns:

O iei in casa si trebuie sa o scoti zilnic afara sa se invete sa faca pipibig grin

| Cherilyn a răspuns:

Nu e bine sa stea tot timpul legata.
Din cauza asta a slabit.

Incearca sa-i oferi conditii mai bune.
E inacceptabil sa traiasca asa!

| RobertoRobby a răspuns:

Nu ma lua in nume de rau, dar trebuie putin dresat/a, am un prieten care are un caine CANE CORSO, si e cam rau... adica e unu dintre cainii cei mai rai care i-am vazut pana acum. Cred ca te va cunoaste dupa ce a stat cu tine in jur de 10 luni.

si incearca sa ii spui alor tai ca o vrei inapoi, ca o iubesti... ca o simti ca si copilul tau. sa ai noroc iti doresc.