| •·.·Glam·.·Girl·.·• a întrebat:

Buna am si eu o mica problema, eu am o nimfa baiat si matusa mea una fata.si a adus fata la mine sa vada dac se intelege cu papagalul meu.Am observat ca papagalul meu nu mai vine la mine ca si cum s-ar fi salbaticit si i-am despartzit acum 10 min si de atunci tzipa foarte tare si cauta fetita.

S-ar putea sa i se intample ceva, de ex. sa moara? fundita

Răspuns Câştigător
| Locre a răspuns:

Probabil s-a atasat foarte mult de ea.Nu o sa moara, dar nici bine nu-i va fi.Cumpara-i o femela, sau rog-o pe matusa ta sa ti-o dea pe a ei.Pe de alta parte, sa stii ca poate trai si asa deci nu-ti fa griji. Spun asta pentru ca si eu am nimfa(mascul) si s-a simtit foarte atasat de nimfa(femela)a colegei mele, dar cand i-am despartit nu a murit sau ceva de genu`. Faci cum stii, insa nu moare din asa ceva.

3 răspunsuri:
| Roby67 a răspuns:

Cand ii ti impreuna, cand ii desparti, tie ti-ar place sa faca cineva cu tine asa? Sau ai incepe si tu sa tipi?

| 3u a răspuns:

Nu cred dar poate erau in,, ritualul de inperechere" nu stiu ce sa zic adica daca era asa normal ca nu ii convine

| alex112233 a răspuns:

Ca sa intragodtit de ea dar nu poate muri numa ca nu vr sa te apropii de el pentru ca i-ai luat iubirea vietii lui
duo lui si o sa vezi ca o sa fie mai bine