Normal ca ii face negrii, aceste culori sunt cele mai intalnite la pisicile europene (metis). Depinde acum, daca motanul are genetica mai puternica decat a pisicii tale o sa iasa ca el, iar daca e invers, poate o sa ai norocul sa iasa la culoare ca pisica ta.
Sper ca dupa ce fata o s-o sterilizezi, sau macar sa o imperechezi cu un motan birmanez
Hello! Eu cunosc o pisicuta Birmaneza care a avut pisoi ca si ea chiar daca motanul nu este de rasa. Acum depinde daca si-a mai schimbat partenerul . Deci da e posibil. Eu am un motan de la pisicuta asta si in timp si-a inchis foarte putin culoarea la blana dar are acelasi temperament ca un Birmanez.
Sper ca te-am lamurit. Ceau! Ceau!
Depinde de indexul genetic pe care puii nou-nascuti il vor avea si cu cine vor semana mai bine(mama-pisica, tata-motanul). Exista multe cazuri in care o pisica birmaneza poate naste un pui exact ca si ea, chiar daca nu e de rasa. Dar chiar si asa, comportamenul va fi diferit, de cele mai multe ori, deoarece nu va fi de rasa. Ca sa pot sa te ajut mai mult, vreau sa stiu daca pisicuta ta birmaneza este de rasa, daca ai putea posta o poza cu ea si sa-mi spui de cand este gestanta. Oricum, sper sa ai noroc! :*
Nici pisica mea nu e facuta cu un motan de rasa.Dar seamana cu mama ei.
In legatura cu poza, nu stiu sa postez.dar seamana perfect cu piscile birmaneze de pe net.E insarcinata de 1luna si 2 saptamani, 3 poate.
Pai sa-ti traiasca:*, si data viitoare iti propun sa nu o imperechezi cu un motanel negru, orice-ar fi. Iti sugerez un motanel alb, crem, maro sau cenusiu. Succes pentru data viitoare!
Multumesc mult.:*
Mi-a nascut pisica.a facut 3 pui.negrii.se pare ca e fidela motanului.ca numai din astia a facut.sa-mi traiasca:X
).Daca iese ca ea,ia-ti gandul
. plus ca vor multe persoane pisoi.Dar cum am zis, daca o sa-i semene, este al meu.
Iese "Corcitura" sau cum se mai zice: jumate de rasa ei jumate de rasa motanului
anonim_4396 întreabă: