| Rihannax a întrebat:

Buna am si eu o problemahappy am un catelusi pitbull are 2 luni numai ca e putin cam "agresiv" ma musca pe mine care sunt stapana lui, nu cred ca e de la dinti pentru ca ia'm cuparat super multe cheti pentru dinti, ce sa fac ca sa nu ma mai muste, pentru ca o sa devina mare si atunci e vai de mine:-ss daca ma mai musca.

4 răspunsuri:
| danielcretu1980 a răspuns:

Puii musca toti, in semn de afectiune si pentru ca sa se joace. eu am 12, majoritatea crescuti de mici. acum nu e problema ca sunt mici.
Pittbulul e o rasa agresiva si dominanta si e bine sa fie detinut de o persoana cu experienta in dresaj de obedienta.
Ar fi bine sa nu il lasi sa te domine, ci tu sa fii "lupul alpha". Apeleaza la un dresor inca de cand este cainele mic (mai repede de 6 luni, parerea mea), cand va creste va fi prea tarziu si va trebui sa te desparti de el.

| hummer24 a răspuns:

Eu zic sa-l arunci si sa iti iei altulwinking

| andy123 a răspuns:

Buna! Si eu am o prietena care are un brac, tot pui si tot asa musca intruna. La inceput am zis ca se joaca si chiar asa pare pentru ca nu pare agresiva catelusa, ci asa crede ea ca se joaca, dar cu toate acestea nu e un lucru bun. Cand se va face mare, " din joaca" poate sa te muste foarte tare... Cel mai bine este sa gasesti un dresor pentru ca altfel va fi prea tarziu (totusi la 2 luni nu il poti numi agresiv, probabil asa se joaca el). Cel mai de preferat este sa il duci pe la 5-6 luni la dresor. Mult succes :*

| AvengedSevenfikd a răspuns:

Iti dau un sfat, eu am o catea de rasa ciobanesc german de 2 luni, si la fel ca la tine, cand era mica era destul de nebuna.Ca sa nu mai cheltuiesti banii pentru dresor, cand mai face ceva, arata`i palma sau prefate ca dai in el si asa o sa inteleaga ca nu e bine ce face. Daca vrei, am sa te sustin in tot ce vrei. Daca mai ai anumite intrebari da add la seby_cainirosi_dinamo.