Exact asta s`a intamplat si la mine! Exact asta spune si tata... Si m`au lasat cu un caine : a trebui sa-l dam pentru ca :
-ne trezea la 6 sa il ducem afara :O
-nici nu raspundea la nume
-avea deja app un an cand l`am luat si nu mai putea fi " dresat "
Dar stiu cum sa-i convingi :
-ia note fff bune la scoala parintii adora asta
-tine ordine in casa... spala vasele da cu aspiratorul
-ascultai tot timpul, cand spun sa vii acasa tu sa vi
Pe scurt fi Copil Model Asta va merge, iti spun eu Sper Daca da, gandeste`te la un nume dragutso :* FUNDA?
Ai tai au dreptate. Un catel sau o pisica e ff greu de ingrijit... dar in schimb un papagal nu e greu de ingrijit
Intra pe www.cosmopet.ro arata-le poze cu animale care sunt tinute in casa si poate ii convingi. Poti discuta acolo si cu cei care au animalele si poate iti dau ei mai multe idei de a ii convinge.
Pai ai putea sa le arati ca esti responsabila. Roaga-i sa te lase o saptamana sa ai grija de un animalut si daca te descuri il pastrezi daca nu incerci si anul viitor. Funda?
Spune-le ca un catel sau o pisicuta este un prieten, nu un animal! Si vezi ce-ti vor zice...si mai improvizezi tu...
Funda?
Pai spune-le ca le dai resturile lor si ale tale de mancare cresc si fara chesti speciale. Fuhnda din toata inima
Si eu am vrut pisicuta. Pana la urma insa am luat un papgal, apoi i-am luat si o pereche, care intre timp a fugit. Oricum eu i-am iubit foarte mult si iti pot fi prieteni la fel de buni ca un catelus sau o pisicuta. Ai putea sa iti iei si un hamster, care e destul de usor de ingrijit. Mai gandeste-te si la alte animalute, poate ajungi la un acord cu parintii.
Pai,spune'le ca îl duci la plimbare zilnic(chiar si pisica poți ) dar eu care am 25 de câini si 4 pisici?
Trebuie sa gasesti un catelus care sa le placa si lor iar dupa totul vine d la sine
Deniissel întreabă: