Buna, si eu am caine (bichon maltese), pai poti sa-i spui ca cei mari sunt mai ascultatori si usor de dresat... spune-i ca o sa ai grija de el si ca te vei ocupa cel mai mult de el (eu asa am facut si chiar a mers, dar ai mei nu vroiau caine ) desigur poti sa iei si unu mic e mai frumos si te atasezi mai repede de el bafta!
Ii zici ca ala nu este un caine ci un sobolan cu par lung si te faci de ras cu el pe strada . Succes!
Spune-i ca sunt greu de dresat si neacultatori. Poti sa-i mai spui ca p[ierd mult par si fac multa mizerie. Poate asa o convingi
Stai la casa sau la bloc?
Sti cum se zice, caine mare - mizerie mare, caine mic - mizerie putina
Ii poti spune ca o sa ai grija de el, si o sa faci in acel fel incat sa nu faca mizerie
Mama ta are dreptate... Dar dacă vrei neaparat, arată-i că știi să te ocupi de el. Să te joci eu el, să-i dai de mâncare, să strânge mizeriile, etc.
Sa stii ca mama ta are dreptate dar daca ai lua note mari la scoala in fiecare zi 10 ar vrea pentru ca e mama si daca vede ca tu iti doresti foarte mult si faci tot posibilul pentru a avea acel caine o sa vrea. Mult succes! Un caine Haschie este bun pentru preferinta ta.
Spune-i ca pechinezii pot face face multa galagie(am o vecina care are un caine de asta si ma inebuneste, maiales ca e si cam prostut).
Un caine mare de obicei e mai dragut (depinde de rasa), cei mici sunt draguti la prima impresie dar te satu repede de ei.
Hey si eu am un caine mare pitbull dar crede-ma mai bine iti iei o rasa mica ca e mai usor de ingrijit decat o rasa mare sa-ti dau cateva exemple un caine mare mananca de 3-4 ori mai mult de cat un caine mic cu un caine mic te poti juca mai usor decat cu un caine mare i-ar cand trebuie sa-l scoti la plimbare e dezastru un caine mare mai ales daca n-ai forta te trage peste tot daca vede un caine mare se vezi tu aia alergatura dar un caine mic e mult mai oki sper ca ti-am dat niste sfaturi bune!
Multumesc tuturor pentru sfaturi si o sa stau putin sa ma gandesc cine o sa primeasca funda dar toti ati dat niste sfarturi foarte bune
Pai spune-i ca o sa ai grija de el si o sa cureti tu daca se intampla sa faca vreo treaba pe covor si ca o sa-l inveti tu pe parcurs unde e locul potrivit de facut treaba! Mai spune-i ca iti doresti foarte mult acest animal si ca tu esti singurul care nu are macar un anumal de companie! Vezi tu ce mai zici pe acolo! Mult noroc!
TurcoaicaTa întreabă:
TurcoaicaTa întreabă: