Ii poti spune:
Mami iepurele asta o stai dovedeasca cat sunt de responsabila si asa voi invata cat d eimportante sunt animalele si cum sa fiu mai grijulie si responsabila cu lucrurile mele si nu o sa puta pentru ca o sa am grija de el mereu si nu o sa stea imprejurul matusici iepurasul o sa ma ajute sa-mi dua seama cum sa ma comport cand voi fi mare si am si eu nevoie de un prieten adevrat pentur ca ma simp singura``
Sper ca ti-am fost de folos
Funda.?
Pai daca zici ca ai curte fa o cusca in care sa il tii si nu trebuie sa il bagi in casa, ei sunt curati. dar gandeste-te ca trebuie sa ii faci curatenie si iti trebuie mancare(iarba, lucerna, fan ) bft
Nu stiu cum poti sa o convingi...intradevar iepurii "put"
dar iarna nu trebuie sa ai duci in casa Doar gasesti un loc unde nu il ninge:p Poti sa ai zici de exemplu ca ai tu grija de el si ea nu trebuie sa se apropie de el sau orice in afara de chestia cu tinutul iepurelui in casa Daca o sa il ti si 2 zile in camera nu o sati mai doresti sa te apropii de camera tadeci bafta:*
Nu e obligatoriu sa il tii in casa decat daca este iepure pitic http://www.google.ro/......tp?/imgres am iepure normal si iltin afara si iarna si nu are nimic.
Intr-un fel, mama ta are dreptate.ieputii put.eu am avut si nu este o placere.stiu cat de simpatici si dragalasi sunt, dar o data ce il vei avea, probabil te vei plictisi si nu o sa iti mai trebuiasca.nu stiu cum ai putea sa o convingi...demonstreaza-i ca poti fi responsabila, ocupa-te de lucrurile de prin casa si poate va intelege cat de mult iti doresti unul.:*
Are dreptate mama ta!--- iepurii nu pot fi tinuti in casa ( urina lor miroase f. puternic si intepator ) Daca ai curte, amenajeaza-i o cusca in curte nicidecum nu-l tine in casa. Fac multa murdarie care trebuie zilnic curatata caci, daca nu este curatata, in ea se aciuiaza tot felul de insecte si larvele lor. Numai bine!