Ideal ar fi sa NU! Dar si eu mai am scapari de astea, cand ma ia o mila imensa cand il vad cum cerseste si ii dau. Nu o lasa sa latre la tine sa-l dai. Una e sa stea cuminte sa astepte, alta e sa latre.
In felul asta va spune ca ea e sefa si trebuie obligatoriu sa-i dati!
Ii poti da ceva gustare si ei cand mancati voi : un biscuite, premiu de catei etc si daca il termina si vine la voi, o trimiti la loc!
Am observat o chestie cu care nu-s de acord! La 3 luni, 2 mese pe zi dintre care 1 mancare industriala si 1 mancare gatita e mult prea putina!
Fa in felul urmator : Uita-te la gramajul de pe sac si imparte-i cantitatea recomandata in 2 mese de bobitze, dimineata si seara. La pranz ii poti da pilaf cu carne. Si la pilaf cu carne - ai grija cum e facut. Sa nu aiba condimente, sa nu fie cu carne de porc, sa nu aiba oase etc!
Eu am avut un bichon maltez(fetiza):X:X:XDar am dat-o. da e ok sa-i dai dar cate umpic.si imi poti trimite un mesaj privat cu id tau si mai vb sper ca te-am ajutat
fundita?
bye bye
Simona daca chiar ai sti ceva despre mancarea cainelui ai sti ca ii face rau excesul de mancare, eu am un bichon bolognese si stiu, il durea stomacul, voma, facea diaree si acum s-a invatat sa i-a dupa masa, am lasat chiftele pe masa si s-a dus si le-a mancat, ma mir cum de nu a avut nimic si nu e prima data cand face asta, poti sa ii dai si ce mananci tu in afara de ciocolata, chips, sau eu stiu ce mai tampenii, o supa ar fi buna pentru caine dar nu foarte des, deci mai bine ii dai mancare de caine dar rar si de la voi din farfurie, bine, ca, acum depinde de organismul fiecaruia, daca poate suporta super daca nu e cam dificil, succes!:*
Buna! Am si eu o fetita bichon maltez, dar la mine ii dau tot ce mananc eu: ciocolata, inghetata... si nu s-a imbolnavit niciodata sa stii!
Buna eu sunt iubitore de animale mai ales de caini deci poti sai dai ce mancare mancati voi la masa pentru ca el daca ii place manaca si daca nu nu mananca normal. dar cel mai bine ar fi sai dai mancare de caini dupa mine poti sai dai si supa ar daca e rasa mica dai mancare sa fie de fiecare in fata lui pentru ca el stie ff bine cat ii trebuie el manaca cat ii trebuie deci nu trebuie saifaci un program
Nu cred ca ar trebui sa o lasi sa manance deorece are mancarea ei. Nici tu nu cersesti de la ea cand mananca. Ar trebui sa-i faci observatii sau sa ii dai o gustare pentru caini.