anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am si eu un caine lup, are 5 luni credeti ca e prea mare pentru dresaj?
Si daca nu care e parerea voastra ca ar trebui sa-l dresez ca sa fie ascultator sau sa il las singur pentru a deveni un caine rau si agresiv, voi ce credeti?
Dau funda pentru cel mai bun si explicat raspuns.

8 răspunsuri:
| Pufarinee a răspuns:

Trebuie obligatoriu dresat! Dar parca e prea mare pentru ca am o carte si spune ca, caini trebuie dresati la varsta frageda

| acinorev a răspuns:

Un caine trebuie sa fie dresat de mic, mai ales in cazul cainilor lupi. Eu cred ca e foarte bine 5 luni, deoarece nu e nici prea mare, nici prea mic si poate invata mai repede si mai usor. Se invata mai repede cu dresajul. happy Sper ca te-am ajutat.

| MyaMyuka00 a răspuns:

Crede-ma stiu foarte bine despre ce e vorba caci am fost si eu in aceesi situatie. NU il lasa sa devina agresiv. Nu vei mai putea sa stai cu el, nu veti putea face nimic impreuna! sad Nu e prea mare pentru dresaj daca il dai la un dresor bun. La tv e o emisiune cu un barbat Cezar care ii dreseaza si daca au 13 ani... Mult succes kiss!

| ioanadragalasa a răspuns:

BUna! Nu e prea devreme sa il dresezi.Dar eu iti recomand sa nu il duci la dresor, deoarece il va asculta doar pe el si mai dai si banii degeaba.Cumpara o carte de dresaj si invata cum trebuie sa-l dresezi.NU il lasa sa devina agresiv.

| MyaMyuka00 a răspuns (pentru ioanadragalasa):

Exact! am zis si eu asta si chiar trebuie sa te gandesti bine... nu e de gluma straight face mult succes cu elwinking

| iszabela a răspuns:

De la 6 luni se poate dresa cainele

| casyan123 a răspuns:

Eu am un ciobanesc german si de la 6 luni l-am dus la un curs de dresaj.
Lam dus ca sa nu fie asa de rau cu oameni.
Ar trebui sa ati duci cainele la deresat ca e in beneficiul lui.(si al tau)happywinking

| Bogdan231 a răspuns:

Ai timp sa-ti dresezi cainele pana la varsta de 1 an si 2 luni, deci nu te ingrijora.Si ar trebui sa il dresezi incat sa atace numai la comanda ta, depinde daca esti la sat sau la oras.

Bafta! Sper sa faci alegerea cea mai buna pentru tine.