Buna,
In primul rand ar trebui sa dai cu otet in locurile pe unde ai vazut ca si-a facut nevoile; in al doilea rand sa stai cat mai mult cu el afara la ultima plimbare si cel mai important nu ii mai da de mancare dupa aceasta plimbare. Este de preferat ca ultima plimbarica sa o faci la o ora mai tarzie de genul 21-22 si catelul sa manance inainte cu cel putin 1 ora pentru a avea timp sa digere cat de cat hrana.
Iti mai dau un sfat mergi inainte cu cainele la un control sa nu aibe ceva probleme de sanatate, sa fie racit sau altceva si de asta sa isi faca unele nevoi in casa.
Sper sa fie bine in final pentru toata familia si sa va bucurati de catel.
Numai bine.
Iti multumesc pentru raspun Dixxy, dar chiar nu era nevoie sa vorbesti asa, eu am cerut un sfat bun si am cerut ajutorul celor care stiu sa vorbeasca frumos
Dixxy, esti prost crescut daca nu stii sa vorbesti frumos, pentru ce mai intrii aici? nu a zis nimeni ca esti aurolaca . vezi-ti de ale tale si mai bine taci ca nu te-a bagat nimeni in seama
Scapa de el, e chiar o prostie sa lucrezi atata pentru un amarat de caine, plus ca face si miros urat. Daca vrei asa mult un animal de companie ti-as recomanda un papagal sau canar (sau orice alta pasare de colivie), macar alea nu`s asa mizerabile
Sati puna tie daniDeeDee la gura ...eu nu sunt aurolaca.ai grija cum vorbesti pentru ca eu nu am jigint pe absolut nimeni, pur si simplu asta mi-a venit sa spun si am spus-o. daca in loc de c*r trebuia sa spun fund sau anus... mii de scuze la printese!