| ♂ яαυℓ ♥ ♫ ‹з a întrebat:

happy
Am si eu un Labrador de 1 ani si o luna. Naparleste cam de ceva timp si nu mai are parul asa pufos, nu stiti niste sampoane sau spray-uri pentru un par moale?
Dau Fundita. big grin

Răspuns Câştigător
| warwara a răspuns:

Hm...cred ca parul este asa din cauza perioadei de naparlire in care se afla. Nu cred ca are nevoie de sampon special. Eventual ceva vitamine speciale. intreaba si tu la o farmacie veterinara!

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te speria... o sa-i treaca e doar perioada de naparlire stai linistita spalal cu sampon obisnui pentru catei...si verisoara mea are un labrador si a patit la fel si nu a avut denoie de nimic cam dupa 3 luni nu a mai avut!

| Lary a răspuns:

Am afkat de curand ca daca mananca carne ii cade parul...acum nu stiu daca mananca multa carne dar incearca sa eviti sa-i dai

| cocolina a răspuns:

Hey...incearca balsam, la fel ca si oamenii parul lor are nevoie de o hidratare intensa, chiar daca este normal ca parul sa fie aspru in perioada de naparlire.:) Catelusa mea are 6 luni, eu folosesc pentru ea o gama de produse pentru ingrijirea blanitei:d.de la sampon, balsam pana la perii speciale:P
Uite vezi aici:) eu am comandat cate ceva;))

http://www.petshop-online.ro/shop/Sampoane_si_Balsamuri_caini_0203.html

sper sa te ajute:d:P

| AllmaGirl a răspuns:

Nu itti trebuie sampoane ca mai rau faci...
du-te la farmacia veterinara si i-ai vitamine pentru blana trebuie sa ii dai doar una pe saptamana