| anateoPwP a întrebat:

am si eu un yorkshire terrier si a crescut foate mare (are peste 5 kg si 7 luni). Credeti ca e ceva genetic?

Răspuns Câştigător
| Mihaela1964 a răspuns:

De la mancarea cu care l-ai hranit-poate in cantitate prea mare si/sau prea consistenta; mai tine cont ca masculii sunt mai mari decat femelele.

3 răspunsuri:
| karsivan a răspuns:

Nu, nu este genetic este doar un metis mai are si alta rasa decit yorkshire, never, never daca hranesti un animal cu hrana mai multa se ingrasa doar, nu creste mai mare decit este in codul genetic, poti indopa un yorkshire pina nu mai poti o sa creasca la talia unui mioritic.

| LiviuuuXD a răspuns:

Masculii sunt mai mari ca femelele, si nu il hrani foarte mult, sau poate e pufos si asta il face sa para mai gras dar daca l-ai cantarit e alta treaba, ai grija cum si cu ce il alimentezi ca sa fie catelusul sanatos, daca are peste 5 kg cate kg are in total? La 7 luni nu e foarte sanatos.N-are ce sa fi mancat stricat ca de la mancare stricata nu se ingrasa ci slabeste si in alte cazuri poate chiar sa moara. Eu stiu ca cateii yorkshire e bine sa aiba doar 3-4 kg la 1 an. Oricum pot fi alte cauze, du-l la veterinar sa-l consulte si daca sunt probleme iti va da tratament (din pacate nu stiu de care si ce iti va da) si multa bafta cu catelul.

| sclipicilaurazanaprintesa a răspuns:

Ana, sunt Anamaria, du-l la medic, poate l-ai hranit prea mult.
Nu cred sa fie genetic!
Insa masculii cresc oriummai mari ca femelele si poate a mancat ceva stricat...
FUNDA?

Întrebări similare