| AndreeutzaDeea a întrebat:

Buna,am trecut clasa a9a si imi este cam frica, adica prima zi de liceu...colegi noi,clasa noua,profesori noi,scoala noua, oameni noi.La voi cum a fost prima zi de liceu,am intrebat-o pe o prietena si mi-a zis ca toti se uitau la ea ca la masini straine, pe scurt:
1.Cum o sa fie prima zi de liceu?
2.La voi cum a fost prima zi de liceu(cu detalii daca se poate)?
3.Cum sa ma imbrac(fiindca am vazut fete de clasa a9a,machiate strident,tocuri inalte,haine mai sexy asa,si nu vreau sa fiu aia ciudata care nu este ca toti ceilalti)?
Va rog, funda si vot-uri!

Răspuns Câştigător
| didi12 a răspuns:

Si eu trec in clasa a 9a si exact aceleasi temeri le am si eu, dat fiind faptul ca liceul e la 50 de min de orasul meu.Ma linisteste gandul ca am cu cine sa merg pe naveta, si am picat in clasa cu un coleg de generala(care e super de treaba si chiar am ce vorbi cu el)si cu o fata de aici din oras, care o cunosc.Cum ai zis si tu, sunt mai mult ca sigura ca in prima zi de liceu, si nu numai, toti se vor uita la noi ca la masini straine.
La intrebari nu-ti prea pot raspunde, chiar si eu ma gandeam sa pun peste cateva saptamani o intrebare asemanatoare.In legatura cu hainele, ma tot gandesc.Nu vreau sa port ceva sofisticat, sa par o piti care incearca sa atraga atentie, ci ceva simplu, dar in acelasi timp frumos.Ma intreb daca sa-mi iau tocuri sau nu,insa nu stiu ce sa zic. Oricum, daca imi iau, imi unele de cativa cm, ca doar la scoala merg.hee hee
Mult succes si apropo, la ce profil esti?

4 răspunsuri:
| Reek54 a răspuns:

Daca nu esti imbracata si machiata ca celelalte fete asta nu inseamna ca esti o ciudata, ci doar ca esti diferita, te duci la scoala nu la discoteca ca sa te imbraci sexy, o fata draguta este mereu cea naturala, nu cea care se machiaza.
La ce liceu ai intrat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toti sunt noi asa ca nu te speria incearca sa nu le acorzi importanta!

| 96SeB96 a răspuns:

Prima zi de liceu a fost cam naspa. dc?
Pai nu stiam pe nimeni, noroc ca am cazut in clasa cu un fost coleg din 5-8. Clasa era mult mai mare. fete noi.
Si in prima zi ne-am dus la careu sau cum se mai zice si scria clasa si fiecare se punea langa clasa lui. am stat si am asteptat destul de mult pana sa inceapa sa vb directoarea si pana atunci am intrat in vb cu cativa colegi, ma uitam atent la ei da bine fara sa isi deie seama laughing
Apoi dupa ce a termina de vb directoarea ne'am dus spre clase, pe drum am vzt pe diriginta, ne'a zis la ce etaj sa ne ducem. Era f. multa lume. multi copii mai mari care faceau glume pe seama noastra laughing Cand am intrat in clasa fiecare s-a pus unde a vrut. bancile erau una in fata celeilalte dar diriginta a zis sa le asezam cate 2 (ce bine laughing)
Apoi am luat manualele, ne'a spus ca daca stricam cv platim sau daca suntem rai ne muta in corpu D (unde e cel mai nasol) Sunt in corpu A.
Ne'a dat orarul si am plecat...
Cum sa te imbraci? Nu te pot ajuta aici laughing big grin
funda?

| Pufuletica98 a răspuns:

Vai si eu trec acum la liceu si imi este frica! Nu stiu cum sa ma imbrac! Vai si nu stiu cum se organizeaza astea la liceu cu orele si restul! Sper doar sa mearga bine si tie si mie!