| Andraaaaaaaaaaaa a întrebat:

Buna am un beagle de 2 luni si putin si cand am luat-o avea deja 3 vaccinuri facute. Dupa al catelea vaccin trebuie scoasa afara? Si mai am o problema musca ff tare si nu stiu cum sa o stapanesc si nu vreau sa o lovesc.Am dincercat sa o dresez dar nu reusesc. fund
aaa

2 răspunsuri:
| Bibuşca a răspuns:

Salut!
Pai la varsta de 2-3 luni trebuie s-o scoti afara. Deci la acesta varsta este destul de bine sa o scoti. Uite citestea sta in caz ca nu sti ce vaccinuri si cum sa procedezi: http://ro-rott.ablog.ro/......aini.html!
Pai ea musca pentru ca acum este inca un copil nu este matura! Si este normal sa muste! Ea musca in joaca. Dar cand va creste nu te va mai musca. Incearca cand te va musca sa o certi si sa nu o mai bagi in seama cateva minute(10-15)!

| ღNameღ a răspuns:

Buna.si eu am tot un beagle, e baiat si e superb.Are toate vaccinurile facute si, veterinara mi-a zis ca trebuie scos dupa 5 luni, adica cand se termina ultimul vaccin.Si am asteptattt si astepttat, sa NU NU NU cumva sa il scoti inainte de ultimul vaccin pentru ca eu inaintea catelului asta am mai avut 1 beagle de 2 luni.si a murit imediat pentru ca a luat parvoviroza, ai GRIJA, daca face diaree.sa ii dai furazolidon ca e foarte bun si e medicament, sa NU cumva sa ii dai LOPERAMIDsad, tot pentru diaree dar e ffff toxic pentru animale.Nu toate medicamentele sunt bune pentru animale, sanatate cu puiutul!:*