| Zellen a întrebat:

Buna!
Am un bichin de cateva saptamani. cum sa fac sa il invat sa faca pe covorasul ala al lui? sad il am de 3 zile..stiu ca e putin, dar cum sa fac? stiu ca dupa somn, joaca neaparat trebuie sa faca.dar are apa mereu langa el, nu o pot lua, si atunci nu am de unde sa stiu cand face. Si cand face in alta parte..il cert si il pun intr-o cutie..mai mare, si nu ii mai dau voie sa iasa si plange intruna sad si imi este foarte mila... nu-l pot scoate afara inca, ca nu are vaccinurile. sfaturi?

5 răspunsuri:
| 404namenotfound a răspuns:

Ce-i un bichin?

| Zellen explică (pentru 404namenotfound):

Bichon*

| Zellen explică (pentru 404namenotfound):

N-am vazut ce aiureala am scris

| DeliaDelyDede a răspuns:

Ia niste pempersuri pune-le in baie, de fiecare data cand cainele fcand vezi ca se apuca sa faca ia-l si pune-l pe pempers. cand face pe jos pe jos il bati si-l duci pe pempers, In ceva tim pe sa invata, nu e chiar greu. Spor la caine! fundita? happy

| Che16Hz a răspuns:

Cam greu asta cu invatatu unde sa faca, mai ales la varsta lui, de obicei un caine de cateva luni face cam dupa 20-30 min dupa ce mananca iti poti da seama si daca se invarte sau miroare un loc foarte mult, iti sugerez sa pui niste ziare imbibate in urina lui si cu un excrement pe ele si ar trebui sa se duca acolo, daca face in alte locuri dezinfectezi acel loc si pui clor de exemplu ceva sa miroasa ca sa nu mai faca acolo