Banuiesc ca ii dai calciu Pet-Phos Ca-P 1, 3. Daca e asa trebuie sa-i dai minim pana la un an sau un an jumate. Si se da in functie de greutate. O tableta la 5 kg. Daca are sub 2, 5 kg il dai 1/2 tableta pe zi, daca are peste 2, 5 kg ii dai o tableta intreaga pe zi, timp de 20 de zile. Apoi faci pauza 10 zile. Si apoi incepi iar sa ii dai 20 de zile si pauza 10.
Si vezi ca in timpul verii nu se da calciu sau vitamine, ca stomacul nu le absoarbe cum trebuie si i le dai degeaba. Doar trec prin stomac, fara sa ajunga in oase si sa-l ajute. In timpul verii se face pauza si incepi iar din septembrie.
Iti spun sigur ca si eu am bichon (a mea are 7 luni) si chiar am intrebat acum vreo luna la veterinar cand am fost sa o tund. Deci informatia provine de la veterinar, nu dupa ureche. Si eu o sa-i dau calciu pana la un an jumate, ca rau nu poate sa-i faca. In plus ii sporeste pofta de mancare ca a mea e km sclifosita la orice mancare. O sa ma apuc sa-i dai iar din toamna.
Bafta si sa ai grija de el!
SI eu am avut un bichon, si era super sanatos, sarea in sus, topaia, si ii dadeam pe langa mancare, doua boluri nu foarte mari de lapte pe zi, asta chiar ii face bine, asa a zis si veterinarul..., dai fundita, te rog?