E bine ca roade. Isi pregateste dintisorii pentru viitor.Nu isi da seama ca te raneste. E mic, jucaus, mai asteapta 1 an, 2, o sa vezi ca, daca de pe acum este asa, va fi un bun caine de pasa. Cumpara-i oase din alea de jucarie si sticks-uri pentru catei. Bafta!
Ii cresc dintii.Trebuie sa ii dai din ce in ce mai multe lucruri de ros sau iti va rupe lucrurile tale.Am si eu un catel si face la fel, a rupt furtunul si o haina, dar acum are 4 luni si a inceput sa nu prea mai roada
E absolut normal La fel era si cainele meu (bichon, Maya, acum are doi ani). Caini musca pentru ca le cresc acum dintii(sa vezi cum o sa fie cand o sa ii gasesti dintii de lapte pe jos ) si in plus, maraie? Adica daca amaraie poate s-a invatat rau, dar medicul veterinar mi-a zis ca ea roade(sau musca) pentru a descoperi ce e lucrul respectiv si acum la varsta asta e inevitabil
E micut si are chef de joaca, ai dreptate cu coltisorii, dar trebuie sa ai rabdare pana mai creste, dupa aceea nu va mai musca...asa des.
E normal, după ce ii cad dinții si ii cresc ceilalți nu o sa mai facă așa, eventual du-te la farmacie si i-ai oase speciale pentru așa ceva :-D