Întrebare recomandată | Bivolaru_Andreea_Bivolaru_2002 a întrebat:

Am un bichon maltese în varsta de 3 luni, şi må întrebam când este recomandat så îi fac baie si daca îi pot da lapte.
Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| Pojega_Mihai-Cătălin_1977 a răspuns:

Bichonul maltese este o rasa foarte sensibila.Îți recomand sa mai aștepți pana la primăvara când va avea o vârsta mai mare.La 6 luni ar fi recomandat.Lapte poți sa ii dai daca vrei insa alte produse lactate nu. Este foarte sensibil si daca ii dai poate avea diaree sau alte afecțiuni happy

5 răspunsuri:
| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Intreaba-te pe google ca e plin.

| Rocsid a răspuns:

Lapte la catei=diaree
Baita poti sa ii faci dar doar daca e necesar( sa fie extrem de murdar) pentru ca ei in perioada asta rece pe blanita lor au uleiuri care ii protejeaza de frig..prin baie tu indepartezi uleiurile alea si risti sa se raceasca catelusul.
Dar daca tot ii faci baie peste noapte il ti in casa si cand il scoti afara ii dai o geaca pe el sa nu raceasca...ai grija ca e micut si foarte sensibil la varsta asta...

| RobertKilleur a răspuns:

Lapte sau alte produse lactate sa nu ii dai niciodata, provoaca diaree si altele. Eu i-am facut baie bichon-ului meu de la 6-7 luni.

| AlexaMoltez a răspuns:

Pai lapte ar trebui sa ii dai de mic dar baie nu inca mai asteapta putin

| Alexsam1995 a răspuns:

Nu iti recomand sa ii dai lapte. Poate face viermișorii. Însă cred ca brânza cu ou fiert este foarte buna. Am si eu un Bichon Havanez. Eu il spăl o data pe luna, însă medicul mi-a recomandat de la ce vârsta as putea sa ii facprima baita.