Asa are si bunica mea un caine care il tinea in curte si era plin pe urechi si putin la ochi de capuse dinalea marunte marunte, si i-a dat tata niste picaturi pe ceafa si cu lichid de frana pe urechi si curgeau ca nisipul dupa aia. Lasi in orice caz cateva minute dupa ce ai dat cu picaturi sau lichid de frana si dupa aia iei o perie si le dai usor jos. S-ar putea acum dupa ce le dai jos sa aiba cateva rani la ureche dar i se vindeca. Poate ca nu stiati de faza cu lichidul de frana, dar cad jos cand le dai. Au ceva cu lichidul ala si cand s-a aplicat in locul cu capuse sar la greu dupa aia.
Pune-i picaturi advantix, daca a avut capuse implantate in piele dal cu tinctura de iod 3 zile de de 2 ori pe zi, si dul l medic sa ii faca o injectie pentru bolile pe care le poate trasmite capusa.si cainele meu a avut dar nu chiar asa multe.
Trebuie dus la medicul veterinar URGENT, si mai trebuie uns si cu ulei, care omoara capusele. Apoi sa-i cumperi medicamente care sa previna capusele.
Trebuie dus la Vet neaparat.
Bichonul nu este caine de tinut in curte. este foarte sensibil. Deci sfatul meu, ori ai grija de el cum trebuie ori da-l cuiva care este in stare sa-l ingrijeasca. Nu-ti bate joc de saracul animalut.
(scuze daca sunt prea directa dar am si eu un bichonel si nici nu pot sa ma gandesc sa ajunga cu atatea capuse pe el)
In plus Frontline sau Advantix in fiecare luna.
SI te rog eu. baga-l in casa, il scoti in curte doar sa-si faca nevoile si sa se plimbe putin.
Multumesc mult, chiar nu stiam unele lucruri.azi l-am dat cu neostomosan, zilele urmatoare incerc si cu ulei de frana.Promit ca o sa stea in casa
Sa tii minte, sa ii dai cu picaturi de purici si capuse o data la 2-3 saptamani. Citesti acolo pe prospect.