Ia de la o farmacie veterinara Canglob de 6 ml, mai mult ca sigur are. Cauta pe Google farmacii veterinare in orasul tau. Daca nu are Canglob intreaba daca are Polidin / Levamisol / Colostru sau Terebentina.
Da am sa caut dar azi nu este deschisa nici o farmacie veterinara si nici maine. ((((( doar luni sper sa traiasca
Incearca sa cauti pe la cabinetele veterinare din oras Canglob, unul trebuie sa aiba sa-ti vanda. Si apoi te duci cu catelul sa-i faca injectiile. Trebuie tratament agresiv cu fluide si medicamente ca sa scape si cat mai repede.
Pai acel doctor ti-a spus ce are dar nu ti-a dat si un tratament ceva? omg ce doctor e ala? du-te la un cabinet veterinar si cere sa ti se dea ceva un tratament sa-i faca injectii trebuie sa stie ei ce au de facut nu sta asa cu el. ca tu nu stii ce trebuie sa-i faci. fugi cu el la medic veterinar ca iti moare daca nu mananca off
Du-te la alt medic cu el si spune-i ca nu pleci de acolo pana nu-i da ceva sa-l faca bine.e imposibil asa ceva ce medici avem, sper sa se faca bine ma anunti :*
Păi,încearcă să faci rost de Canglob'ul ăsta,repede,până,în cel mai rău caz,nu îi atacă părţile de la cap,şi nervi.Că atunci,nu mai are mult. Al meu aşa a murit, tot de cauza asta.Şi după cum reiese, i'au afectat, sincer. Dacă nu'i dai Canglob, o să moară.
A murit dimineata...
Ţi'am spus eu! Nu că aş fi vrut,mie' unul îmi sunt dragi câinii,dar boala asta fiind foarte. rea, fără tratament urgent,se poate ajunge la deces.
În felul ăsta a murit şi al meu,uitasem să îţi zic că mai era o metodă, dar foarte aiurea, de ars la nas unde sunt nervi. Dar e o metodă, nu prea funcţională, nici pe al meu nu am încercat, de frică să nu-l chinui mai mult.
Deniissel întreabă: