| Snicker a întrebat:

BUNA,
Am un caine boxer de 5 ani si a inceput sa-i creasca ceva alb pe achiul drept, exact in dreptul pupilei. S-ar putea sa fie cataracta, nu-i asa?
Si daca am dreptate exista ceva solutii(picaturi, ceva de ochi) prin a o impiedica sa tot creasaca sau se indeparteaza doar prin intermediul operatie?
Am auzit ca se extinde pe tot ochiul, acesta devenind alb, opac, impiedicanu-l sa mai vada.Asa este?
Mi-e frica sa nu ramana orbcrying Va rog sa ma ajutati daca stiti ce ar putea fi altceva in afara de cataracta si ce remedii exista.

Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| Ianaaable a răspuns:

Ii spune "cataracta" sau "albeata" si intr-adevar ii slabeste vederea. si eu am avut diferite animale cu asa ceva, deci stai linistit ca o sa-i treaca daca-l duci la veterinar in prima fazahappy adica cand ii cat mai mica pata pe ochiwinking
succes!

4 răspunsuri:
| stealthb a răspuns:

Daca iti aparea tie intrebai aici? Du-te la veterinar. Daca-l duci la veterinar si e cataracta n-o sa ramana orb. Intre timp poti sa testezi sa vezi daca mai vede cu ochiul ala. Dar serios, du-l la veterinar mai repede. Succes!

| mony_5661 a răspuns:

Mergi la veterinar... sper sa il salvezi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti zic cea mai sigura metoda, care 100% merge: sa il duci la veterinar happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nul mai lasa la box.este din cauza loviturilor la ochi.al meu e sahist.si cad vede caii pe strada sare la ei si latra. mie teama ca il va lovi vreunul. da a tau chiar e boxer de cinci ani? are medalii?