| Alexandru_Bogdan_1995_VQJc a întrebat:

Am un caine de 10 ani peckinez, diagnosticat cu blocaj renal (refuza hrana, deshidratare, a pierdut in greutate f mult, apatic), Exista un remediu, tratament? Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| Doctorfishadi a răspuns:

Salut! Exista tratament, dar avand in vedere varsta foarte inaintata nu cred ca va mai raspunde cum trebuie.Probabil ca tratamentul ii va mai prelungi putin viata, dar nu cred ca se mai vindeca, sper sa ma insel, dar nu prea cred.Nu sunt veterinar, dar mai stiu cate ceva.Ai grija sa ii dai apa cat mai moale sa bea, poti sa fierbi apa pe care o ai si sa ii dai apa fiarta si racita evident.Astfel se va elinina substantele nedorite, o parte din clorura de calciu(calcar) si parazitii posibili.In acest mod rinichii nu vor mai fii pusi la treaba prea mult.Cea mai buna solutie este sa il vada un veterinar,este pacat sa il lasi sa moara asa, macar il eutanasiezi daca nu mai se poate face nimic. Poate parea o solutie urata, dar pana la urma asta este viata, si oamenii patesc asta in unele situatii, asa este viata! Bafta cu catelul si du-l la veterinar cat mai repede!

1 răspuns:
| JohnnyBi a răspuns:

Exista si veterinar...nu cred ca sunt veterinari pe TPU sa ti se dea un sfat, dar cum ti-ai luat responsabilitatea unui caine, acum la batranete trebuie sa ai grija de el. si daca asta inseamna veterinar, asta esti obligat sa faci (dpdv moral, nu de alta).