Asa patisem si eu cu catelusul meu dar el ma trezea in fiecare ora ca sa-i dau sa manance dar apoi m-am gandit si m-am jucat cu el foarte mult cand era ora lui de culcare ma jucam o ora cu el pana obosea foarte tare dupa care il puneam la culcare si dormea bustean pana la 7-8 dimineata doarmeam si eu linistita
Buna!
Este inca mititel si simte nevoia de afectiune. Daca il ai de putin timp, atunci plange pentru ca se trezeste si se gaseste in alt mediu fata de cel care e el obisnuit. Cu timpul si va invata. Eu nu am inteles prima propozitie
Cainele are varsta de 8 saptamani sau tu il ai de 8 saptamani?
Oricum, trebuie sa ai rabadre cu el!
O zi buna si succes!
Cred ca la 6 il scapa nevoile Daca nu pune-l sa doarma cu o ora mai tarziu, dar pentru asta este nevoie sa dormi si tu cu o ora mai tarziu.
Uite daca e asa de mic cainele trebuie sa il lasi sa se acomodeasca si dupa aia nu mai are nici o treaba; deci ce tebuie sa faci tu pare simplu :sa astepti
Ai rabdare cu el. e de abia un catelus. cu vremea se va"matriza", da ai grija e timpul sa incepi sa il dresezi. invata cel mai bine acum. daca vrei cauta pe internet site-uri despre dresat caini.
Bietul sufletel, eu zic sa il lasi sa doarma in pat linga tine pina va creste acum el are nevoie de afectiune de aceea plinge