| KinderBeeeib a întrebat:

Am un caine si 2 papagali perus si as mai vrea sa imi iau un animal,dar nu peste sau pisica sau alt caine ori alt papagal, adica vreau altceva inafara de ce am deja. Timpul si spatiul nu sunt o problema.Deci ce animal as putea avea? Si daca se poate si niste informatii despre respectivul animal, sunt bine venite.

2 răspunsuri:
| Noodlz a răspuns:

Un hamster! Eu am unul si il ador. Chestia e ca daca esti o persoana care iubeste sa doarma, nu e o alegere pentru tine, face multa galagie cand se da in roata. Dar in rest, e un animal cuminte si nu musca...Partea cu curatenia totusi e mai grea happy

| Rusz_Anamaria_1998 a răspuns:

Un hamster cred ca e potrivit.
am si eu unul si nu necesita eforturi financiare, timp exagerat si e un prieten excelent! Este cea mai buna alegere. In legatura cu achizitionarea unuia, cusca poate fi cumparata cu 40 de lei chiar mai ieftin fiind bune coliviile de pasari. le scotk hinta si bara si sunt perfecte in cazul achizitionarii unui hamster pItic. iriar asternutul adica talajul te tine si 2 luni o punga. acesteacesta fiind schimbat de doua ori pe saptamana. hrana este iefiieftina la fel si un recipient de apa...
hamsterii pot fi scosi din cusa si te poti juca cu ei. sunt asa de dulci :* ♡_♡