Eu tot asa am facut am luat o femela pentru perusul meu poly si nu sau inteles :(. Acest lucru s-a intamplat acum 5 ani, si tot de cinci ani femela il bate pe Poly.Asa ca mai bine ia-ti alt hamster. uite si un video cu perusii mei baiatul canta in timp ce fata se scobeste :))
http://www.trilulilu.ro/YoZaMan/3ed786a44af5ac
Eu a-si lua hamster ca sa nu il uit, cum ar fi il iau in locul hamsterului care a murit in loc sa ai multi puisori de perusi, ok?
sper ca te-am ajutat
Buna! Eu una iti zic sa iti iei un perus pentru ati indeplini dorinta si in plus cu puii nu o sa ai prea mare bataie de cap deoarece o sa aiba grija parintii de ei...tu trebuie doar sa le faci curat in cuib si sa le dai mancare parintilor(dupa vreo 3-4 saptamana. poti sa pui si o cutiuta mica in cuib pentru pui). Crede-ma, la mine e a 3-a serie de pui(ieri a facut primul ou:*) si sunt foarte bucuroasa! Stiu ca multi ar zice sa iti iei alt hamster ca sa nu il uiti pe celalalt insa asta e parerea mea, sa iti iei un perus. Sper ca te-am ajutat!
Cu ogramada de pui de perus o sa te simti bine dar nu o sa mai ai deloc timp pentru altceva. In schimb un hamster ar fi potrivit.