Sigur ai nevoie de una din ele. Mai ales că veți ieși la plimbare pe propriile picioare
Ma refer, sa ii cumpar ori ham ori lesa
Adică faci cum zic eu?
Eu zic ia o lesă și dacă crezi că ai nevoie de ham, iei mai încolo și ham
Eu am un caine de talie mica si i-am cumparat ham dar cand am mers la doctor nu a vrut sa intre ca stie ce o asteapta si s-a smuls din ham pana a iesit deci clar lesa, am terminat-o cu hamul.Tu avand caine de talie mare daca iti face asta intr-un momenty prost cum ar fi cand tramversezi soseaua risti sa ajunga sub rotile unei masini asa ca uita de ham ca nu sunt decat pentru cateii foarte ascultatori
Câinele meu poartă ham dar, bine are 3 ani. Însâ nu cred că are vreo importantă vârsta.
Este un câine de talie mică.
Hamul după părerea mea este mai relaxant. Văd multe persoane cu lese puse pe capul la câine trăgând de bietul animal mai, să-l sugrume.
Rămâne la decizia ta eu ți-am spus punctul meu de vedere.
câinii câteodată nu vor să meargă într-o anumită direcție și unumiți oamenii trag de lesa pusă pe gâtul câinelui cam tare.
Mie mi se pare nașpa genul acesta de secvențe gândindu-mă la senzația câinelui cum uneori încearcă să o scoată de pe cap dar, faci cum dorești s-au crezi că este mai bine de cuviiță.
Am fost la AniMax și o doamna de acolo mi-a spus ca dacă e de talie mare sa ii pun lesa și voiam sa aud mai multe păreri
Cum dorești
KrYstyAn0 întreabă:
Denisa_1645 întreabă: