anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un catel care s-a nascut in ziua de Inviere din 2015 ( la Pasti ) are cred ca 5 luni, si are spume si bale la gura si varsa. Ce are? HELP!

4 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Probabil a fost otravit de vreun bun vecin.
nu crezi ca e mai bine sa mergi urgent la un cabinet veterinar decat sa stai sa intrebi?

| anonim_4396 explică (pentru gelu1970):

Am chemat un veterinar acasa si a spus ca are '' javra '' o boala de la cainii de la tara. I-am dat cu un cui incins pe nas, si si-a revenit. O ora mai tarziu a inceput iar sa aiba bale pe barbie si nu vrea sa bea lapte, vrea doar apa.

| gelu1970 a răspuns (pentru anonim_4396):

Stephani cainele tau a fost "examinat" de un inutil. cauta pe Google ce semnificatie are cuvantul inutil.
crezi ca e necesar sa chinui un biet animal de cateva luni provocand arsuri in acest mod?
nu stiu unde locuiesti si ce posibilitati materiale ai, insa mergi la un veterinar adevarat. in cel mai bun caz, cauta o asociatie ce salveaza animale deoarece in cadrul acestora intotdeauna sunt medici veterinari adevarati. intr-un asemenea loc probabil ca te vor ajuta si nu iti vor cere vreo recompensa baneasca.

| AnielaaEllaMaxii a răspuns:

"javra"? Mda. Ce veterinar. Du-l la veterinar (unul serios si bun) Dai cainelui tau ceai de musetel. Tine-l la caldurica.