| Girlikeaboss a întrebat:

am un catel labrador mic si vreau sa ii fac baita ..am auzit ca samponul cu balsam de urzica este folositor si nu le dauneaza rau cainilor insa.nu sunt foarte sigura cam in ce masura sa il folosesc..cred ca trebuie pus in apa calda nu pe catei deoarece ei vor raci...ce parere aveti ce detergent folositi ceva antipurici nume va rog...

Răspuns Câştigător
| andreeam0102 a răspuns:

Samponul de urzica este ok...eu ii fac baie cainelui in cada cu apa pana la burtica. Pune sampon atat cat sa faca spuma peste tot iar aceasta sa ajunga prim toate colturile [exceptie face capul]. La cap dai doar cu apa si ai grija ca nici apa sa nu intre in urechi. Sper ca te-am ajutat!

| Girlikeaboss explică (pentru andreeam0102):

Multumesc! Oare trebuie sa pun balsamul de urzica doar cat sa se fac spuma caci nu cred sa fie asa eficient impotriva puricilor.ce pot folosi impotriva puricilor., praf, medicamenete vreau si denumirea produsului! mersi

5 răspunsuri:
| nomoretears1111 a răspuns:

Indiferent ca il pui in apa sau direct pe blanita lui, fa-ti pomana si cumpara sampon special pentru catei. Nu degeaba s-au inventat aceste sampoane, e pacat sa iti bati joc de un animalut care nu stie cum sa iti spuna ca nu ii priesc produsele cosmetice create pentru om. Impotriva puricilor poti lua de la o farmacie veterinara Parakill, este foarte eficient. Ai grija de tine si de micut! Sa va distrati bine impreuna!

| Girlikeaboss explică (pentru nomoretears1111):

Da pai nu este produs cosmetic creat pentru om este special pentru hamsteri, pisici si caini insa nu eram sigura daca este potrivit pentru un catelus de 1-2luni ...pentruca imi este frica sa nu raceasca din moment ce este asa de micut....ms!

| andreeam0102 a răspuns:

Daca tii catelul in casam intr-un prosop dupa ce i-ai facut baie va fi bine, nu va raci. Daca crezi ca are purici du-l la veterinar...el iti va spune ce produs trebuie sa ii dai, poate ca acel produl pe care il vei alfa pe pagina asta nu e special pentru pui, etc...
Eu iti recomand sa te duci la veterinar pentru informatii de specialitate!

| Girlikeaboss explică (pentru andreeam0102):

Multumesc! dar intrebarea mea era despre cum sa folosesc balsamulsad mersi