anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un catel. Mi l-a cumparat tata cu 200 de euro si stapanul mi-a zis ca e yorkshire terrier. Dar mie nu mi se pare ca seamana cu un yorkie. E cel din poza. Spuneti-mi e un yorkie sau m-a mintit?

Răspuns Câştigător
| Cosmotel a răspuns:

Asa arata ei cand sunt mici. mai asteapta sa le creasca parul si ai sa te convingi. si chiar daca nu era yorkshire, tot e un scump..sa-ti traiasca!

4 răspunsuri:
| mixxjim a răspuns:

E prea mica poza si nu se vede bine si el iar e tare mic. si e foarte frumos indiferent ce ar fi. da o cautare pe google imagini dupa "pui yorkshire terrier" si ai sa vezi o gramada de poze, din care multe seamana cu pufuletsul tau happy nu cred ca te-a mintit tatal tau, daca asa i-a spus cel care l-a vandut l-a crezut, acum daca ala o fi vandut altceva nu e vina tatalui tau. oricum, e un dragut, si daca e la tine inseamna ca trebuia sa ajunga la tine, indiferent ce ar fi. eu parca as zice ca e, dar e prea mica poza sa bag mina-n foc

| anonim_4396 explică (pentru mixxjim):

Pozi sa dai clik pe poza, apoi iti va aparea profilul meu si apoi da click pe poza mai mare si iti va aparea poza pe tot ecranul big grin

| LaurentiuBoss16 a răspuns:

Da love struck imi dai funda >?

| biadeea99 a răspuns:

Hey.cea mai buna prietena a mea are un pui de yorkie terrier sh este foarte skumpik.si imi pare rau sa iti spun dar nu prea seamana catelul din poza profilului tau cu catelul prietenei mele.dar oricum si daca e sau nu yorkie nu conteaza deoarece este mic si scumpic oricum :*