Catelul tau e foarte jucaus are chef de joaca si al meu e la fel el crede ca nu te doare atunci cand te musca si cand il mangai el vrea sa te joci nu sa stai pe loc si sa nu faci nimic in afara de mangaiat.Joaca-te cu el obosestel nitel si apoi poti sa il mangai linistita cat despre saritul la picioarele cuiva e ca un reflex cand vede o persoana necunoscuta vrea sa te apere muscand acea persoana. Sper ca te-am ajutat, si daca merge Funda?
Buna andrei :*. catelul tau probabil vrea o jucarie cu care sa se joace.dar sa o aiba tot timpul. cumpara`i una si ai sa vezi ca nu va mai face asa Bafta
Catelul tau e foarte jucaus are chef de joaca si al meu e la fel el crede ca nu te doare atunci cand te musca si cand il mangai el vrea sa te joci nu sa stai pe loc si sa nu faci nimic in afara de mangaiat.Joaca-te cu el obosestel nitel si apoi poti sa il mangai linistita cat despre saritul la picioarele cuiva e ca un reflex cand vede o persoana necunoscuta vrea sa te apere muscand acea persoana. Sper ca te-am ajutat, si daca merge Funda?Bafta
Cine stie ce o avea catelul ii place sa se joace muscand dar cand te musca dai peste bot cu palma dar nu-i na chiar incet dar nici tare sa omori cainele asa o sa se dezobisnuiasca sa mai muste pe cei care au grija de el multa bafta
Bine...o sa incerc si asta. dar nu-mi dau seama, ce treaba are jucaria cu faptul ca nu ma lasa sa-l mangai?
Mama parca ai descris catelul meu de la tara si ciudat tot Spick il cheama treaba cu degetele si muscatul este o joaca pentru el(o stiu din proprie experienta)catelul meu latra daca vede pe cineva dar eu cred ca asta e normal