| SlenderWomen a întrebat:

Am un catel si acum vreo doua saptamani am mers cu el la camp si a luat o capusa.Am scos-o cu penseta dar de cateva zile are niste bube care il dor foarte tare acolo. In locul acela a chelit si are pielea rozalie cu ceva alb ca puroiul acolo.Si bea multa apa, mananca putin decat din palma si nu ma lasa sa il ating.Am gasit o buba mai rosie decat ceva rosu.Dar nu e cu sange, pielea e rosie si se scarpina mult.Am intrebat un veterinar si a spus sa-l dau cu betadina.Are ceva daca i-am dat cu o crema cu antibiotic numita Fito... in fine nu mai stiu cum se numea Si daca ii dau drumul prin parc nu fuge la joaca ci sta langa mine pe banca dar energie are, adica poate alerga dar decat atunci cand e in lesa...NU MAI STIU CE SA MA FAC!

6 răspunsuri:
| anonima01 a răspuns:

Din cate am inteles eu bubele sunt din alta cauza, nu a capusii, pentru ca ai zis ca sunt in alta parte. Poate ca are o iritatie, cel mai bine ar fi sa il duci la un control si sa nu ii dai a

| ilinc a răspuns:

Da-i cu alcool sau tuica ceva tare ajuta. si merge sa se scoata si capusa tot cu alcool(fuge)

| SlenderWomen explică (pentru ilinc):

Capusa am scos-o dar are niste bube.Adica bubele nu le are unde au fost capusele dar am sa incerc si cu alcool

| yabi2003 a răspuns:

Buna ziua! Parerea mea este ca acea capusa l-a piscat si de aceea are bube! Du-te la un cabinet veterinar autorizat si spune-le tot! Sigur ei te vor putea ajuta! Nu ai respectat propunerea medicului de-al da cu Fito, iar tu l-ai dat cu altceva. Ii urez multa sanatate catelusului tau si sper sa se faca bine curand! Paste Fericit!

| RoBeRtElmiTiTeL a răspuns:

Dul si tu la medic adica nu trebuia sa ii scoti tu capusa pentru ca atunci cand ai apasat sa o scoi capusa a eliminat venin in catelusu tau si deia are bube dul la medic sa ii faca o injectie sau asa ceva ca mai mult de 10 20 de lei nu coata

| RoBeRtElmiTiTeL a răspuns:

Cand ai scos capusa ai apasat-o si a eliminat venin in catelusu tau si nu stiu de ce nu se joaca prin parc o fi suparat ceva nu stiu.
funda?