Pai daca vrei sa il ajuti, du-te cu el la un veterinar, nu astepta sfaturi aici ca, pana nu ii face cineva un control, nu are de unde sa stie ce are ( din ce spui tu pare sa fie ori otravit ori a fost lovit de cineva ), dar daca vrei sa il salvezi, du-te la un veterinar.
Bună, îți mulțumesc pentru răspuns, dar din păcate a murit și cum să îl duc la veterinar dacă locuiesc la țară nu ai fost atent la ce ai citit fiindcă am scris că locuiesc la țară
Buna, imi pare rau ca i s-a intamplat asta.
Eu am vazut ca ai scris ca locuiesti la tara dar exista mijloace de transport, masina personala, autobuz, taxi ( daca stai doar la cativa km de oras ) si nu ai scris ca nu ai cu ce sa il duci sau ca nu poti pleca de acasa, de aceea ti-am si zis, am crezut ca ai cu ce sa il duci pana la un veterinar, acum asta e.
Bună,nu este nimic că ai înțeles greșit și oricum cățelușul până la urmă trebuia să moară fiindcă nimeni nu trăiește veșnic, dar sunt foarte tristă chiar daca a murit ieri îmi este foarte dor de el, eram foarte atașată de acesta l-am iubit îl iubesc și o să îl iubesc mereu va rămâne în inima mea
anonim_4396 întreabă: