| Molusca a întrebat:

Bună, am un cățeluș care are 4 luni și de 3 zile nu mănâncă și bea foarte puțină apă, locuiesc la țară și cățelușul latra oamenii care treceau pe strada. Mă întreb dacă cineva i-a pus otrava și cum am menționat mai sus un pic stau la țară și aici nu există cabinete de veterinari. am avut niste lapte și i l-am dat și mai menționez un lucru, are gingiutele umflate. Va rog din toată inima să mă ajutati

Răspuns Câştigător
| AlexElektro1987 a răspuns:

Pai daca vrei sa il ajuti, du-te cu el la un veterinar, nu astepta sfaturi aici ca, pana nu ii face cineva un control, nu are de unde sa stie ce are ( din ce spui tu pare sa fie ori otravit ori a fost lovit de cineva ), dar daca vrei sa il salvezi, du-te la un veterinar.

| Molusca explică (pentru AlexElektro1987):

Bună, îți mulțumesc pentru răspuns, dar din păcate a muritsadsad și cum să îl duc la veterinar dacă locuiesc la țară nu ai fost atent la ce ai citit fiindcă am scris că locuiesc la țară

| AlexElektro1987 a răspuns (pentru Molusca):

Buna, imi pare rau ca i s-a intamplat asta.
Eu am vazut ca ai scris ca locuiesti la tara dar exista mijloace de transport, masina personala, autobuz, taxi ( daca stai doar la cativa km de oras ) si nu ai scris ca nu ai cu ce sa il duci sau ca nu poti pleca de acasa, de aceea ti-am si zis, am crezut ca ai cu ce sa il duci pana la un veterinar, acum asta e.

| Molusca explică (pentru AlexElektro1987):

Bună,nu este nimic că ai înțeles greșit și oricum cățelușul până la urmă trebuia să moară fiindcă nimeni nu trăiește veșnic, dar sunt foarte tristă chiar daca a murit ieri îmi este foarte dor de el, eram foarte atașată de acesta l-am iubit îl iubesc și o să îl iubesc mereu va rămâne în inima mea

3 răspunsuri: