| LoredanaLupu a întrebat:

Bună. Am un cățeluș, rasă: bulldog englez, 10 luni. Din păcate nu îi place deloc în mașină, are stări de anxietate (cred) care se manifestă prin respirație "necontrolată " (hiperventilație). Am fost la veterinar si am primit CalmVet (pentru greutatea lui, adica aprox. 24kg i-am dat 3 pastile); primul drum cu mașina a fost super, a dormit super mult și a fost foarte liniștit; al doilea drum în schimb am luat-o de la capăt. din nou stări de neliniște, respirație rapidă (ca și cand ar fi alergat la maraton). Va rog, dacă sunt printre voi, poate dr. veterinari sau poate ați avut o experiență asemănătoare cu cățelul vostru, m-aș bucura daca m-ați ajuta cu un sfat.
(Ca idee, am încercat mai multe posibilități: am încercat să-l obosim înainte, am stat lângă el pe bancheta din spate, l-am luat în față și în brațe și la picioare, i-am cumpărat jucării "noi" pe care i le-am dat doar pe drum, i-am dat recompense, etc.; din păcate nu a funcționat nimic.
Mulțumesc anticipat.

1 răspuns:
| TimberWolf a răspuns:

Pai nu-l mai baga in masina, e musai sa il muti de colo-colo cu masina? nu ai ce sa ii faci daca ii e frica, suplimentele sunt doar pe moment.