...E catel, asa fac ei, crde-ma am avut in jur de 20 de caini la viata mea, la inceput toti fac asa, se joaca, totusi sfatul meu e sa il inveti sa se supuna.Trebuie sa te joci cu el cu fel de fel de chestii dar cand prinde de tine trebuie sa ii dai o palma usoara peste bot de fiecare data cand te "Ataca"... Daca ti-e frica sa ii dai o palma peste bot sau crezi tu ca il doare, dar crede-ma nu are nimic daca e "usoara" palma, atunci trebuie sa folosesti o metoda mai indirecta, gen dupa ce te ataca il duci si il inchizi undeva pentru 1 minut sau 2 si repeti pana se invata sa nu mai atace. Oricum nu te speria asa sunt cateii dar invata-l din timp cine e seful
Rasa Amstaff este oricum foarte periculoasa, mai ales daca ai un mascul!
Trebuie sa il dresezi, sa nu il obisnuiesti cu jocurile astea agresive.
Musca tare si e agresiv pentru ca asta inseamna Amstaff, nu o sa vezi pe strada pe cineva cu un Amstaff fara botnita sau lesa...
Trebuie să te impui in fața lui.
Sa-l înveți ce si nu are voie să facă. Trebuie socializat de la vârsta frageda, 8-10 săptămâni. Daca nu progresezi cu el, cand va fi matur( 1 an si 2-4 luni) nu te va asculta, se va crede sef si in funcție de situație te va ataca.
Deniissel întreabă: