Multi inainte! Eu am auzit de la unii ca un hamster traieste in medie 3-4 ani.Altii zic ca traieste maxim 5 ani. Dar stii cum poate sa traiasca si mai mult de atat. Nu e o regula.
Şi eu am auzit că în medie 2 ani de zile, dar dacă sunt bine îngrijiţi şi sunt de rasă pură pot trăi până la 4 ani, 5 maxim. Deci îngrijeşte-l mult şi oferă-i condiţii, pentru a te bucura cât mai mult de el.
Http://www.tpu.ro/hobbys-pets/cat-traieste-un-hamster-x/
Cam 2-3-4-5 ani daca ii ingrijesti bine.
Hamsterul pitic rusesc (Phodopus Cambelli) traieste intre 1 si 2 ani, are intre 10-15 centimetri lungime si o greutate de 50-70 de grame.
In unele cazuri, daca este ingrijit bine poate trai mai mult, asa ca ai grija de el...
Amsterul pitic rusesc (Phodopus Cambelli) traieste intre 1 si 2 ani,
Hamsterul alb pitic rusesc (siberian) nu depaseste 10 centimetri, are ochii proeminenti si spatele mai incovoiat decat hamsterul pitic rusesc si e bine sa-i cumparati pereche - mascul si femela. Cel mai mic dintre hamsteri este tot un "pitic" si isi are originea in centrul Asiei si Mongolia. Are doar 5 centimetri lungime (cat un deget!) si poate trai pana la trei ani si jumatate.
Si eu am avut 2 hamsteri
primul l-am luat la 3-5 zile de cand la fatat si a trait 11 luni
cand am vazut ca a murit am plans vreo 2
ink unulam avut dup3 saptamani dekand a murit ala
da cred ca mi-a murit la 2 ani ca era maricel cand l-am luat
altceva nu mai am ce sa va zick pentru ca azi p 28/6/2011 a murit hamsterul care a trait cred ca 2 ani
si astazi cand am vazut ca l-a luat tata si la ingropat la el la servici am plans 1 ora de la 7:27 diminetza