Buna. Mergi cu hamster-ul tau la veterinar. El iti va da o crema cel mai probabil.
Intrebarea este de la ce au aparut? 1) Ce ii dai sa manance? 2) Unde il tii? 3) De unde il ai?
Dar eu iti recomand cel mai bine sa mergi la veterinar!
Buna! Am fost cu el la veterinar zis ca nu stie ce are probabil o irritatie si mi-a dat Baneocin Unguent sa il dau pe bubite.E putin greu sa il dau deoarece este jucaus...l-am dat de vreo 3-4 ori de atunci dar nu pare a fi vreo remediere. Sper sa se faca bine.I-am cumparat mancare de hamster de la magazine de animale era cea mai scumpa din magazin si am zis ca poate e si cea mai buna dar ii place foarte mult si aproape in fiecare seara ii dau 2 bucatele mici de mari sau mai rar morcov.Desigur ii mai dau si covrigei micuti, seminte neprajite, alune fara sare, cereale.Il tin intr-o cusca de vreo 30x20 cu etaj unde se poate urca printr-un tubulet la etaj mai are o casuta care si ea are etaj .Are si picuratoare pentru apa are si rotita.Probabil s-a scarpinat prea mult si din aceasta cauza au aparut aceste bubite.(L-am cumparat din mall de la zoomania).