Legat de dinti ii are mari pentru ca nu a mai ros nimic, rozatoarele in special trebuie sa roada in permanenta ca sa si toceasca dinti, daca el e inactiv nu i mai toceste si ii are foarte mari. Imi pare rau sa ti spun dar foarte probabil e pe duca, in jur de 2 ani jumate poate trai in hamster, uni zic ca mai mult dar nu cred. Sfatul meu ar fi sa l duci la veterinar/pet shop de unde l ai luat, poate au ei ceva
Imi pare rau pentru tine.E batran.Nu stiu cum te-as putea ajuta.Si al meu a murit acum un an. Avea 2 ani si era tot hamster pitic.
Bafta oricum!
Mi s-a intamplat sa aiba ochii lipiti si sa slabeasca pentru ca il trase curentul. Eu luasem atunci de la farmacia veterinara un unguent pe care i-l aplicam pe ochii, îl dadeam cu un pliculet de ceai de musetel fiert pe ochii si in loc de apa, ii puneam ceai de musetel. In mai putin de o saptamana, se facuse bine. Cel mai probabil l-a tras curentul, indiferent de caldura. Din pacate, el acum nu mai e. A murit anul trecut la varsta de 2 ani jumatate. Rest in pace, sweetie.
Oricum, sper ca te-am ajutat.
Deniissel întreabă: